Waarom een reisbijstandsverzekering?


Waarom een reisbijstandsverzekering? - Verzekeringen Kris Leenders

26 mei 2016

Op reis zonder zorgen

De temperaturen gaan omhoog, heeft u al van een terrasje kunnen genieten? Kortom, redenen genoeg om te beginnen denken aan en ons bezig te houden met het plannen van de jaarlijkse zomervakantie!

We kijken er lang naar uit en eens ter plaatse wil je volop genieten, zonder zorgen.

 

Wat als het toch misgaat?

Toch kan er een en ander misgaan voor je vertrekt of eens je ter plaatse bent. U raakt niet op de luchthaven, wegens een ongeval en mist daarop uw vlucht. Tijdens de autorit naar uw vakantiebestemming begeeft uw auto het en daarenboven is het een verlengd weekend, alle garage’s zijn gesloten. Een van uw kinderen heeft de laatste dag van uw verblijf een ongelukje in het zwembad en wordt gehospitaliseerd, u dient uw verblijf te verlengen.

Stuk voor stuk mijn persoonlijke dossier ervaringen waarbij je niet aan uw lot wil overgelaten worden, in een vreemd land, waarvan je misschien de taal niet machtig bent.

 

De oplossing: een reisbijstandsverzekering

De oplossing om zorgeloos op reis te vertrekken, is in dit geval een reisbijstandsverzekering. Er zijn tal van mogelijkheden om een reisbijstandsverzekering af te sluiten. Maar let op, laat u persoonlijk adviseren in functie van uw reis. De voorwaarden van de verschillende dienstverleners en verzekeringsmaatschappijen verschillen van elkaar. Hier voorkomt u, uw eerste zorgen.

 

Er zijn nog andere verzekeringen die op je reis een rol kunnen spelen, zoals de hospitalisatieverzekering, de autoverzekering, maar ook de familiale verzekering, brandverzekering en rechtsbijstandsverzekering.

 

Ga gerust op reis!

Wil je dus straks zonder zorgen met vakantie vertrekken en met zekerheid geholpen worden, indien er toch iets misgaat. Vraag dan gerust eens vrijblijvende inlichtingen over de mogelijkheden van dergelijke reisbijstandsverzekeringen. Wij zullen u tot in detail inlichten.