Vol trots lanceer ik mijn nieuwe website!


Vol trots lanceer ik mijn nieuwe website! - Verzekeringen Kris Leenders

17 maart 2016

Het is zover! Na maanden van voorbereidingen, kan ik met trots mijn nieuwe website presenteren!

 

De nieuwe website is compleet vernieuwd! De website heeft een nieuwe vormgeving en eigentijdse technologieën, zoals onze klantenzone.

 

De digitalisering is bij ons een feit. In de beveiligde klantenzone kunt u uw verzekeringspolissen en schadedossiers raadplegen, uw documenten digitaal ondertekenen, een nieuwe schade melden en zo veel meer. U kunt hierbij uw pc gebruiken of onze applicatie downloaden op uw smartphone en/of tablet.

 

Schrijf u in op onze klantenzone!

 

Een belangrijk engagement is om u op regelmatige tijdstippen te informeren over actuele thema’s binnen de wereld van verzekeringen.

 

Ik ben sinds begin dit jaar actief op Linkedin en Facebook. Volgt u mij al?