Over Ons


Verzekeringen Kris Leenders is een bedrijf ontstaan in 1998, gespecialiseerd in onafhankelijk verzekeringsadvies. Wij zijn een verzekeringsmakelaar nieuwe generatie, een dienstverlener, niet zomaar een verkoper van polissen. Mijn hoofddoel is mensen adviseren over hun risico’s en hun pensioen en een perfecte service bieden en een billijke vergoeding bekomen bij schadegevallen samenhangend met een doorgedreven kennis en persoonlijke service.

Verzekeringen Kris Leenders wil tegemoet komen aan de eisen van de hedendaagse klant. U heeft één dossierverantwoordelijke en u kunt rekenen op een actief beheer van uw verzekering- en schade dossiers, een duidelijke communicatie, u ontvangt talrijke preventietips en nieuwsberichten en u kunt de stand van zaken, inzake uw dossiers transparant opvolgen in de klantenzone.

Verzekeringen Kris Leenders wil uw specialist zijn in verzekeringsoplossingen voor particulieren, verenigingen en startende zelfstandigen, vrije beroepers en kleine ondernemingen. Hiervoor is permanente vorming een basisvereiste en ben ik goed omringd door externe specialisten.

Verzekeringen Kris Leenders wil geen enkele financiële verplichting hebben ten overstaan van haar partners en waarborgt u volledige onafhankelijkheid. Wij evalueren constant de prijs, de productkwaliteit, service en solvabiliteit van onze leveranciers.

Verzekeringen Kris Leenders wil uw leefwereld, uw behoeftes en uw mogelijkheden kennen, op deze manier kan ik u beter informeren en dit vertalen naar verzekeringsoplossingen met de beste voorwaarden tegen concurrentiele prijzen en passende betalingswijze volgens uw voorkeur.

Wij zijn permanent telefonisch bereikbaar 24 u op 24 en 7 dagen op 7. Wij zijn toegankelijk via de gebruiksvriendelijke klantenzone. Wij zijn eenvoudig bereikbaar per email.

[contact-form-7 id="24" title="Contactformulier 1"]